Dženifer Hadson: Promocija zdravog života

Dženifer Hadson: Promocija zdravog života

Autor: | 15/06/2011

0

Oskarovka Dženifer Hadson napisaće knjigu o tome kako je smršala, koja će se u prodaji pojavti početkom sledeće godine, najavljeno je iz izdavačke kuće "Daton". Naime, tridesetogodišnja glumica i pevačica je u poslednjih 14 meseci izgubila više od 35 kilograma.
- U knjizi će hronološki biti opisano iskustvo Hadsonove u gubljenju kilograma. Dženifer će pisati o odrastanju u okolini u kojoj zdrav način života nije prioritet, o svojoj težini dok se takmičila u američkom "Idolu", kao i o kilaži kada je dobila Oskara za ulogu u filmu "Devojka iz snova" 2006. godine, pa sve do odluke da bude zdrava nakon rođenja sina i do njenog velikog uspeha u gubitku kiolograma - navodi se iz izdavačke kuće.
Izdavač je demantovao navode lokalnih medija da je Hadsonova platila za knjigu milion dolara, kao i da će pevačica pisati o porodičnoj tragediji u kojoj su joj ubijeni majka, brat i sestrić, a koja se dogodila 2008. godine, piše "Rojters".
- Dženifer želi da inspiriše svakoga da kopira njene savete oko gubljenja kilograma, da podeli sa čitaocima najbolje načine za gubljenje kilograma, kako se priprema za vežbanje i kako se zabavlja - rekli su iz "Datona".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin