Nele Karajlić: Dvomesečni oporavak

Nele Karajlić: Dvomesečni oporavak

Autor: | 16/06/2011

0

Nele Karajlić će se zbog zdravstvenih problema naredna dva meseca odmarati u svojoj kući na Kosmaju, a “No smoking orkestar” nastavlja svetsku turneju, ali sa promenjenim repertoarom - izvodiće instrumentalnu, mahom filmsku muziku. Nakon što je zbog problema sa srcem neko vreme proveo u Urgentnom centru, čuveni roker je pušten kući uz upozorenje lekara da se “ne igra sa zdravljem”.
- Vođi ‘Zabranjenog pušenja’ zabranjeno je pušenje. Nele je umeo da popuši i po tri paklice dnevno, puno je radio, neuredno jeo, malo spavao - ispričao je izvor "Blica".
Nele se potpuno izolovao, a telefonom se čuje samo sa nekoliko najbližih prijatelja. Nervira ga interesovanje javnosti za njegove zdravstvene probleme.
- Izbegava sve što ga nervira, i televiziju i novine, a telefon retko uključuje i malo kome se javlja na pozive i poruke - kaže ovaj izvor i ističe da je Karajliću sada jedino potreban mir.
Zato će naredna dva meseca boraviti na Kosmaju i uživati u poriodičnom miru kraj svoje supruge Sanje, ćerke Jane i sina Srđana. Za to vreme Emir Kusturica i ostatak benda održaće koncert 23. juna u Sankt Peterburgu, 25. u Parizu na džez festivalu, a zatim slede nastupi po Češkoj, Italiji i Belgiji.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti