Anja Rubik dizajnira odeću

Anja Rubik dizajnira odeću

Autor: | 17/12/2011

0

Poljska manekenka Anja Rubik, koja je u braku sa srpskim modelom Sašom Kneževićem, oprobala se u dizajniranju modnih detalja za brend “Quazi”, a modni kritičari već su najavili da će uz njeno ime stajati sinonim “dizajnerka” umesto “manekenka” ukoliko nastavi tako. Atraktivna Poljakinja koju je modni sajt “Models.com” proglasio trećom najuspešnijom manekenkom na svetu, do sada je radila sa najpoznatijim svetskim kreatorima, a nedavno je odlučila da se i sama okuša u njihovom poslu poput koleginice Kejt Mos koja je sarađivala sa brendom “Top Shop”. Ipak, modni kritičari predviđaju da će nakon limitirane kolekcije torbi i modnih detalja “Anja Rubik + Quazi” manekenka ipak krenuti stopama Hajdi Klum i Sindi Kraford koje imaju kolekcije sa svojim imenom.
U kolekciji koju je dizajnirala Anja Rubik nalaze se šeširi sa širokim obodima, i cipele i tašne sa trendi lancima, a obzirom na to koliko je dugo u modnom svetu, nije ni čudo što je proglašena za jednog od pet mladih dizajnera čije kolekcije ne smete propustiti da vidite.
Nedavno je Anja bila na dobrotvornoj večeri koju su organizovale manekenke Šarlot Le Bon i Olga Kirilenko u Parizu, za pomoć ugroženoj deci u Ruandi, te je iskoristila priliku da se slika sa dizajnerom cipela Đuzepom Zanotijem.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još