Mladen Milivojević i "Baron Fashion" predstavili kolekciju "Ravnica"

Mladen Milivojević i "Baron Fashion" predstavili kolekciju "Ravnica"

29/06/2011

0

Nakon petnaest godina rada, sticanja znanja i iskustva u sferi mode i dizajna, kopmanija "Baron Fashion" iz Novog Sada na čelu sa direktorom Mladenom Milivojevićem, dizajnirala je i izradila modnu kolekciju venčanica, večernjih haljina i muških odela za sezonu jesen-zima 2011./12. godine pod nazivom "Ravnica".
Plodna ravnica Vojvodine prošarana bojama žitnih polja, vinograda, voćnjaka, oranica, bila je inspiracija za dizajn i izradu ove kolekcije. Modeli su delom protkani bojama i ukrasima narodnih nošnji. Muzika koja je korišćena asocirala je na različite vrste arhikteture i poštovanje i slogu svih naroda, vera, jezika i kultura koji žive u gradovima i selima Vojvodine.

Kolekcija je predstavljena 26. juna 2011 god. u Novom Sadu u svečanim salonima na Petrovaradinskoj tvrđavi. Nakon revije i defilea uz tamburaše, upriličen je gala koktel "Vinarije Kovačević" i "Ribarskog gazdinstva Ečka" u kojem su mogli da uživaju gosti među kojima su bile mnoge poznate javne ličnosti: fudbaleri Miloš Krasić i Milan Jovanović sa suprugama, bivši ministar poljoprivrede Šaša Dragin, Dragica Radosavljević Cakana, Ena Popov, Biljana Tipsarević, Vesna Pajtić, Aleksandar Kerekeš, Bilja Rodić i drugi. Uz reviju je upriličena i izložba fotografija iz ove kolekcije fotografa Nemanje Atanackovića.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin