Tijana Dapčević voditeljka "Maldiva"

Tijana Dapčević voditeljka "Maldiva"

Autor: | 07/07/2011

0

Voditeljka novog šou-programa „Maldivi - više od igre“, koji u subotu 9. jula počinje da se emituje na televiziji "Hepi", biće Tijana Dapčević. Partner u novoj ulozi će joj biti glumac Slobodan - Boda Ninković, a one koji vrelo leto budu proveli kraj malih ekrana očekuje pravo osveženje. Naime, „Maldivi“ su specijalizovani format, koji sadrži mnogo zabave i sporta, ali i elemente rijaliti programa. Zaposleni u "Hepi" televiziji, koja je autor programa, kažu da su se potrudili da naprave nešto što još nije viđeno na našim prostorima i da šou podseća na nekadašnje „Igre bez granica“.
Šou će trajati tri meseca, a svečano otvaranje održaće se u petak veče, kada će biti predstavljeni timovi iz 16 gradova sa po šest takmičara. U septembru se očekuje da im se pridruže i VIP takmičari, koji će se dalje ravnopravno nadmetati za glavnu nagradu od 50.000 evra, koju će odneti najbolji pojedinac.
Pobednički tim će za svoj grad osvojiti 10.000 evra, a taj novac se mora uložiti u rekonstrukciju nekog sportskog objekta ili za održavanje sportske manifestacije u tom gradu.
Sa „srećne televizije“ poručuju da se Tijana u „Parovima“ pokazala kao veliki profesionalac i da njen duh i temperament potpuno odgovaraju ovom projektu, pa je zato izbabrana za voditeljku emisije.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još