Kejt i Vilijam kao kauboji na rodeu

Kejt i Vilijam kao kauboji na rodeu

Autor: | 08/07/2011

0

Članovi britanske kraljevske porodice Ketrin i Vilijam ludo se provode u Kanadi, a u poslednjoj epizodi avantura posetili su najveći tradicionalni rodeo u Kalgariju. Iako su bili oduševljeni prizorom, odbili su da jašu bikove i ovce. Odmah po ulasku na "divlji zapad" bračni par je dobio tradicionalne bele šešire koje nisu skidali do kraja dana. Njih dvoje su se odlično pripremili za ovaj izlet pa su na sebi imali tradicionalnu kaubojsku odeću - uske farmerke, košulje i prave kaubojske čizme od kravlje kože. Ovo je jedan od rethih trenutaka kada smo mogli da ih vidimo u ležernoj odeći.
- Divno je biti u farmerkama - prokomentarisao je Vilijam dok je grlio Kejt oko struka.
Tip - top spremni za divljinu, Kejt i Vilijam su bili očarani prizorom. Svuda oko njih je bilo uzbudljivih scena. Ljudi su jahali bikove, a najveća atrakcija svakako su bila mala deca, od jedva tri godine, koja su hrabro jahala ovce.

Vilijam i Kejt se, ipak, nisu usudili da se oprobaju u ovom sportu. Zadivljeno su gledali virtuoze i tapšali. Pomalo su se uplašili od razljućenih bikova. Vilijam je čak u jednom trenutku poželeo da uleti u ring, ali se Kejt uplašila.
- Da obezbeđenje i Kejt nisu oko mene, možda bih i probao - izjavio je Vilijam.

Tokom rodea, njih dvoje su se provozali u tradicionalnoj kočiji koja liči na vagon, a posetioci su im klicali i slali im poljupce.

- Kanada je nadmašila naša očekivanja, a mi obećavamo da ćemo se vratiti - rekao je Vilijam.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin