Princ Vilijam i princeza Ketrin na večeri sa holivudskim zvezdama

Princ Vilijam i princeza Ketrin na večeri sa holivudskim zvezdama

Autor: | 10/07/2011

0

Nikol Kidmen, Dženifer Lopez, Barbara Strajsend, Džek Blek i Tom Henks samo su neke od zvezda koje su došle da pozdrave princa Vilijama i Kejt, na svečanoj večeri Britanske akademije filmske i televizijske umetnosti koja je bila organizovana u Los Anđelesu. Kejt je zadivila krem holivudskog društva pojavivši se u dugoj Aleksandar Mekvin haljini, dok je njen suprug Vilijam bio u elegantnom odelu. Domaćin večeri bio je britanski komičar Stiven Fraj, a mladi kraljevski par oduševio je sve prisutne.


Za svečanu večeru bio je spremljen poseban meni, uključujući i neka od jela koja su bila služena na Vilijamovom i Kejtinom venčanju.
Mesto za stolom na ovoj svečanosti koštalo je 25.000 funti, a sva prikupljen novac ide za britanske filmske talente. Dženifer Lopez je na večeru došla u pratnji majke, studio “Dizni” je zakupio 10 mesta, a među zvanicama su bili i Gordon Remzi, Kventin Tarantino, Džejms Brolin, Dženifer Garner, Blejk Lajvli i drugi. Zanimljivo je to, da su ljudi koji žive u neposrednoj blizini hotela u kom je bio prijem policiji dali dozvolu da neometano uđu na njihove posede uhapse fotografe koji nisu imali dozvolu da slikaju svečanost.


Pre večere, Vilijam je učestvovao u polo meču, u komj e njegov tim pobedio, a za danas je planirano, da u sklopu poslednjeg dana svoje trodnevne posete Americi, razgovaraju sa veteranima i posete umetničke radioniice dece iz predgrađa Los Anđelesa.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin