Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić čekaju bebu

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić čekaju bebu

Autor: | 14/07/2011

0

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić ponovo su u emotivnoj vezi, a uskoro će postati roditelji, prenose danas srpski portali. Naime, bivši partneri obnovili su vezu pre nekoliko meseci, ali su svoju vezu krili od očiju javnosti. Par nije želeo da iko zna da su ponovo zajedno, pa čak ni njihovi najbliži prijatelji. Međutim, kada su saznali da je Jelena u drugom stanju rešili su da vezu obelodane i zakažu venčanje.
- Ivan i Jelena su zajedno više od pola godine, ali za to niko nije znao. Svoju ljubav krili su i od najbližih, ali kad je Jelena saznala da je trudna, obelodanili su vezu i objavili veridbu. Planiraju da se venčaju na jesen, dok prinovu očekuju početkom januara - govori dobro obavešten izvor za "Pulsonline".
Pošto su brojevi telefoni budućih roditelja bili nedostupni, Jelenin predstavnik za javnost dao je sledeći komentar:
- Mogu samo da vam kažem da je Jelena otputovala na odmor i isključila sve telefone. Njen privatan život je njena stvar i ja ništa ne mogu da komentarišem u njeno ime - rekao je Ninoslav Prodanović. Podsećanja radi, pevačica i glumac raskinuli su pre godinu dana svoju višegodišnju vezu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti