Ekskluzivno sa snimanja spota Nataše Bekvalac i Ogija Radivojevića (Video)

Ekskluzivno sa snimanja spota Nataše Bekvalac i Ogija Radivojevića (Video)

Autor: | 23/10/2011

0

U nedelju, u jednom salonu nameštaja u Zemunu, sniman je do ranih jutarnjih sati video klip za duet pesmu Ogija Radivojevića i Nataše Bekvalac “Šta ću ja”. Ova pesma, iako ni jednom nije izvedena na televiziji, premašila je milionski broj slušanja na Jutjubu i obeležila proteklo leto. S obzirom na Natašino odsustvo iz zemlje proteklih meseci, nije bila planirana ekranizacija ove kompozicije, ali je veliki broj ljubitelja pesme, na društvenim mrežama inicirao realizaciju videa.

- Bio sam skeptičan prema Biljaninom scenariju, jer obiluje intimnim scenama. Natašu sam pre ovog snimanja video dva puta u životu, a nisam glumac, ne umem da simuliram bliskost sa nepoznatom osobom. Međutim, ekipa je sjajna, mnogo scena moramo da snimimo za jedan dan. U celoj ovoj frci, snašao sam se bolje nego što sam mislio - otkrio je Ogi Radivojević na snimanju za "Scandal", a svoje impresije otkrila je i Nataša:
- Zaista nam je dugo trebalo da uskladimo termine za snimanje jer smo oboje prezauzeti! Prezadovoljna sam kako teče snimanje, a spot će biti emotivan kao i pesma!

Izvor: Ivan Vuković
Foto: Ivan Vučićević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin