Mik Džeger: Nova biografija

Mik Džeger: Nova biografija

Autor: | 31/07/2011

0

U novoj biografiji "BackStage Pass VIP" Mika Džegera pevača legendarne grupe "Rolling Stones", Debra Šeron Dejvis opisuje kao "maminog sina" i uštogljenu osobu. Takođe, predstavlja ga kao čoveka koji svojim roditeljima donosi cveće, osobu koja je molila svoju bivšu ženu Bjanku da obuče brushalter ispod providne košulje tokom posete njegove majke.
- Bjanka je odbila i posvađala se s Džegerom, a njemu je jedino preostalo da nervozno spremi čaj i rasporedi pecivo po poslužavniku za doček mame - piše Dejvisova.
- To je potpuno suprotno od onoga što publika misli o Džegeru - dodala je ona.
Dejvisova, koja je putovala sa grupom "Rolling Stones" po Evropi osamdesetih godina prošlog veka, intervjuisala je mnoge ljude, počevši od Džegerovih obožavalaca, preko novinara do članova njegovog benda. Knjiga otkriva i Džegerovu konzervativnu suptilnost.
- Džeger je bio opsednut profitom. On je nadgledao organizaciju ‘Rolling Stones’ i nikome nije verovao. Preispitivao je svaku kupovinu, čak je razmatrao i cenu olovke, jer i najjeftinija olovka za njega je bila najskuplja - rekla je Dejvisova na konferenciji za novinare povodom biografije.
Biografija o slavnom pevaču Džegeru najverovatnije će biti objavljena 2012. godine na jubilarnu pedesetu godišnjicu postojanja grupe "Rolling Stones".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti