Novak Đoković u gostima kod Džeja Lenoa (Video)

Novak Đoković u gostima kod Džeja Lenoa (Video)

Autor: | 03/08/2011

0

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je gost Džeja Lenoa, jednog najpoznatijih TV voditelja u SAD, a tom prilikom je, pored ostalog, otkrio i neke dealje o čuvenom jedenju trave sa Centralnog terena Vimbldona, ali i uradio nešto što drugi nisu uspeli: Lenoa je privoleo da zaigra kolo. Đoković je svoj prvi trijumf na slavnom Grend slem turniru najpre proslavio uzevši malo trave sa podloge na kojoj je odigrao meč sa Rafaelom Nadalom, a onda je na zaprepašćenje mnogih - probao kakvog je ukusa. Nakon što ga je Džej Leno upitao otkud mu ta ideja, razgovor je tekao u ovom pravcu:
- Bilo je tu nečeg... nečeg što ne mogu da objasnim - rekao je najpre Đoković.
- Znam da muzički bendovi često koriste travu, ali ovo je ipak nešto drugačije - konstatovao je Leno, što je nasmejalo Novaka, koji je potom dodao:
- U mojim snovima trava je bila daleko ukusnija, slađa. A u stvarnosti, sa svim onim znojem, mojim, protivnikovim... nije bilo baš sjajno. Ali, nekako je sve ipak delovalo prirodno - rekao je nasmejani Đoković tokom gostovanja kod Džeja Lenoa.
Priča između slavnog voditelja i najboljeg tenisera otpočela je Lenoovim podsećanjem da je Đoković poslednji put na njegovoj čuvenoj sofi bio kada je bio treći na svetu.
- U međuvremenu si 'preskočio' drugo mesto i eto te ponovo, sada kao prvoplasirani igrač na svetu - rekao je Leno.
- Uvek ste verovali u mene - odgovorio je Đoković, koji se potom osvrnuo na blistave vimbldonske trenutke.
- Bilo je to ostvarenje sna, u samo nekoliko dana sam ostvario svoja dva cilja, da postanem najbolji na svetu, a i da osvojim Vimbldon. A taj napredak, ka samom vrhu, mislim da je to stvar učenja, sakupljanja iskustva na terenu i van njega, nošenja sa pritiskom i očekivanjima. Sazrevao sam i kao igrač i kao čovek. Bilo je, priznajem, momenata tokom ove poslednje dve tri godine, kada sam konstatovao da Nadal i Federer osvajaju maltene sve i nisam znao da li ću moći da ih dostignem. Ali, prošle godine sam, negde u ovom vreme, razgovarao sa mojim timom, oni su me ohrabrili i rekli da nastavim i, mislim da je to bio ključni trenutak - rekao je Đoković.
Upitan o dijeti u kojoj ne koristi proizvode koje sadrže gluten, Nole je rekao da se navikao, ali da ponekad ima utisak da "jede stiropor a ne hleb", dok je na konstataciju Lenoa da ima podršku političara svoje zemlje koji ga smatraju najsupešnijim ambasadorom Srbije na svetu, Đoković rekao da je podrška zaista velika:
- Treba da dođete u Srbiju da vidite kako jedni druge podržavamo - dodao je Nole.
On se na kraju osvrnuo i na svoj pevački talenat, rekavši da više vrišti nego što peva, a na pitanje da li onda bolje igra Đoković je, kao gost emisije, pomalo iznenađujuće - pozvao svoje goste. Šestoro igrača izašlo je i zaigralo kolo, pridružio im se najpre i Nole, a onda je u kolo pozvao i Džeja Lenoa. Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti