Novak Đoković u gostima kod Konana O'Brajana (Video)

Novak Đoković u gostima kod Konana O'Brajana (Video)

04/08/2011

0

Najpopularniji američki TV voditelji utrkuju se ovih dana u tome ko će bolje da ugosti najboljeg srpskog i svetskog tenisera Novaka Đokovića. Samo dan posle gostovanja kod Džeja Lenoa, završenog srpskim kolom, naš as bio je zvezda šou programa kod Konana O'Brajana.
O'Brajan je prvo konstatovao da je Đoković u Srbiji "pravi Bog, jer ga ima svuda - na reklamama, razglednicama, bilbordima".
- Pravo da vam kažem, ljudi mi se žale da i kad otvore frižider iz njega izletim ja - odgovorio je Đoković, izazvavši burni smeh u studiju.
- Ima me i na šećeru, kafi ...  - nastavio je Đoković duhoviti niz.
O'Brajan je pitao Đokovića da li je reklama koju je snimio na krilu aviona komercijalni trik, ili je Nole zaista leteo.
- Kada sam dobio punudu da snimim reklamu, mislio sam, naravno, da će sve biti snimano u studiju. Međutim, avion na kojem smo snimali reklamu bio je stare ruske proizvodnje iz pedesetih godina. Nisam se dvoumio da nastavim sa snimanjem reklame, pričvrstili su me za klrilo i posle nekoliko minutra - avion je krenuo i, zamislite - uzleteo. Nije mi bilo lako - ispričao je Đoković, ostavivši gledaoce u nedoumici, da li je to što je ispričao bila šala, ili istina.
- Pa sad, neka kažu da je karijera tenisera laka - dodao je Đoković.
Srpski teniser je ponudio voditelju O'Brajanu da dođe u Srbiju i da se sam uveri u gostoprimstvo našeg naroda i poklonio mu minijaturni reket.
Popularni američki voditelj je potom još jednom ukazao na ogromnu popularnost Đokovića u Srbiji, budući da je sa njegovim likom odštampana serija poštanskih maraka, što je izazvalo gromoglasni aplauz u studiju.

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti