Lejdi Gaga želi da glumi Ejmi Vajnhaus

Lejdi Gaga želi da glumi Ejmi Vajnhaus

Autor: | 06/08/2011

0

Pevačica Lejdi Gaga započela je pregovore sa producentima filma koji će biti posvećen njenoj nedavno preminuloj koleginici Ejmi Vajnhaus. Svetski tabloidi pišu da ekscentrična Gaga želi po svaku cenu da dobije glavnu ulogu u biografskom filmu o Ejmi, čije snimanje uskoro počinje u Holivudu. Pevačica je izjavila da je to jedina uloga stvorena za nju. Naime, ona je obožavala pokojnu Ejmi i po svaku cenu želi da je oživi na velikom platnu. Takođe smatra da bi mogla dobro da interpretira pesme kojima se Vajhausova proslavila, kao i da fizičkim izgledom i stavom odgovara ovoj ulozi.


- Gaga pokušava da pokrene filmsku karijeru i ovo vidi kao idealnu ulogu za njen početak - naveo je izvor blizak pevačici za "Dejli star"
- Gagini menadžeri razmatrali su potencijalne filmske uloge pre Ejmine prerane smrti. Ali, postoji samo jedna uloga koju ona želi i to je da igra Ejmi - dodao je.
Lejdi Gaga nedavno je izjavila da ju je vest o smrti Ejmi Vajnhaus toliko pogodila da "48 sati nije mogla da progovori".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin