Čarli Šin: Gledaću svoju lažnu sahranu

Čarli Šin: Gledaću svoju lažnu sahranu

Autor: | 06/08/2011

0

Glumac Čarli Šin, čiji lik iz serije "Dva i po muškarca", Čarli Harper, gine na početku nove sezone, otkrio je da će gledati svoju lažnu sahranu. Čarli Harper, muzičar i plejboj čiji je lik u popularnom sitkomu "Dva i po muškarca" tumačio kontroverzni glumac, na početku osme sezone gine u saobraćajnoj nesreći, a na sahrani će se pojaviti njegov brat Alen, nećak Džejk i sve bivše devojke. Šin je izjavio da će na televiziji gledati prvu epizodu sezone, koja će u Americi biti emitovana 19. septembra.
- Svoju lažnu sahranu, kojoj će prisustvovati moje lažne bivše devojke, planiram da gledam iz svog veoma stvarnog privatnog bioskopa sa veoma stvarnim lepoticama - rekao je glumac za onlajn portal "tmz.com".
Nova sezona serije "Dva i po muškarca" trebalo je da prati avanture Čarlija Harpera i njegove porodice tokom boravka u Parizu, ali je svađa između Čarlija Šina i producenta Čaka Lora potpuno izmenila planove. Nakon Harperove smrti, njegov stan će kupiti mladi holivudski agent koga će glumiti Ešton Kučer, a Alen i Džejk će ostati da žive sa njim.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti