Bijonse: Borac za prava žena

Bijonse: Borac za prava žena

Autor: | 08/08/2011

0

Magazin "Harper's Bazaar" jesenjoj depresiji suprotstaviće se septembarskim izdanjem nazvanim "Very Sexy". Za naslovnicu tog jako vrućeg izdanja izabrana je Bijonse, pevačica koju podjednako vole žene i muškarci. Na fotografijama snimljenima za časopis takođe će uživati i jedni drugi. Možda zbog različitih razloga, ali s jednakim oduševljenjem.

U mesecu kada će napuniti trideset godina, Bijonse će zablistati na naslovnoj strani ovog magazina. Za potrebe snimanja pevačica je otputovala u Pariz gde ju je u jednom od simbola Pariza i luksuza, proslavljenom hotelu "Ric", dočekala ekipa spremna da od nje naprave još zavodljiviju zvezdu.


U raskošnom apartmanu "Imperial", ukrašenom brokatom, pozlatom i baršunastim zavesama Bijonse je pozirala u haljinama Armani Privea, Hermesa, Lanvina i Alaie te tako bez imalo muke pokazala svoju ženstvenost u apsolutno glam izdanju.

Pevačica koja je inspirisala mnoge žene u časopisu je progovorila i o svom koncertu u Egiptu kojem je prethodila kampanja ultra-konzervativnih islamista, kako tvrde, jer njeni nastupi i pesme potsiču na seks.

- U publici su bile žene lica prekrivenih burkama. Pevale su sa mnom 'Irreplaceable'. To je stvarno bilo fantastično! Neki od muškaraca su se sigurno uzrujali i verovatno su hteli da im supruge uopšte ne budu tamo - priznala je pevačica.

Većina žena danas beži od reči feminizam, ali lepa Teksašanka tvrdi da je uvek bila borac za ženska prava.
- Mislim da meni lično to nije neophodno posebno definisati. To mi je jednostavno prirodno i osećam kao da za to živim. Možda bismo feminizam mogli nazvati drugačije, 'bootylicous' na primer - dosetila se Bijonse.

Izvor: Lepota&Zdravlje

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin