Dženifer Hadson: Nisam bila svesna viška kilograma

Dženifer Hadson: Nisam bila svesna viška kilograma

Autor: | 19/08/2011

0

Poznata glumica i pevačica Dženifer Hadson priznaje da je tek u Holivudu shvatila da nema savršenu figuru. Podvrgla se strogom režimu vežbi i izgubila čak 36 kilograma, ali joj najveću radost donosi podizanje sina u okruženju u kojem se insistira na zdravoj ishrani.
Dženifer Hadson je izgubila neverovatnih 36 kilograma, ali kako sama priznaje, nije ni bila svesna da ima problema sa kilažom sve dok nije stigla u Holivud.
- Sećam se svoje prve šetnje po crvenom tepihu. Novinarka mi je prišla i upitala me kako je imati višak kilograma u Holivudu. Nisam mogla da verujem da se meni obraća -  izjavila je pevačica i glumica.
Holivudska diva je dodala da je u Čikagu niko nije smatrao debelom, dok je u centru filmske industrije shvatila da sve glumice izgledaju potpuno isto i sve su premršave.
Uprkos impresivnom gubitku kilograma, Hadsonova tvrdi da je bila srećna i sa kilažom.


- Pronalazim nešto pozitivno u svemu. Sviđale su mi se moje obline, pa mi kilogrami nisu smetali. Međutim, moj muž i ja smo svesni da kao deca nismo stekli zdrave navike u ishrani i sada zbog deteta želimo da se popravimo - objasnila je ponosna mama dvogodišnjeg dečaka.
Zvezda filma "Devojke iz snova" tvrdi da ustaje u pet da bi otišla u teretanu, gde trči jedan sat. Zatim se vraća kući da bi se još malo naspavala, a po podne odlazi u teretanu na još jedan trening. Kod kuće upražnjava taj-bo, a od hrane konzumira pileća prsa, integralni pirinač i povrće.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti