Anđelina Džoli oduševljena Šerbedžijinom predstavom

Anđelina Džoli oduševljena Šerbedžijinom predstavom

Autor: | 20/08/2011

0

Holivudska glumica Anđelina Džoli i predsednik Hrvatske Ivo Josipović gledali su predstavu „Kralj Lir" pozorišta „Uliks" na Brionima.
Kako se navodi u saopštenju pozorišta, brojni posetioci nisu sinoć ni znali da je glumica u publici sve dok je Rade Šerbedžija nije pozdravio kao svoju posebnu gošću.
Oskarovka je tada izašla na scenu i poklonila se glumcima, rekavši da joj je to najlepši pozorišni doživljaj u životu.
Džoli je još prošle godine planirala dolazak na ovu predstavu, ali je zbog prevelike medijske pažnje ta poseta odložena.
- Ovo je neverovatno iskustvo. Sjajna predstava koja na izvanredan način slavi pozorište - rekla je glumica po završetku predstave.
- Inače sam veliki obožavalac Radeta Šerbedžije. Uživala sam u radu sa njim, a nadam se da ću sa njim jednog dana i glumiti - dodala je holivudska diva.

Anđelina Džoli je rekla i da će boravak na Brionima iskoristiti da bi sa Josipovićem razgovarala o umetnosti i problemu zaostalih mina.
- Bila sam šokirana kada sam čula koliki je to problem ovde. Moramo sesti i svi zajedno videti kako možemo da rešimo taj problem - izjavila je glumica poznata po svom humanitarnom radu i saradnji sa UN komitetom za izbeglice.

Izvor:RTS

Foto: Index.hr

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin