Kejt Vinslet spasla majku Ričarda Brensona

Kejt Vinslet spasla majku Ričarda Brensona

Autor: | 23/08/2011

0

Odmor glumice Kejt Vinslet u vili milijardera Ričarda Brensona na Devičanskim ostrvima, pretvorio se u pravu dramu kada je udar groma tokom snažnog nevremena izazvao veliki požar. Iz zapaljene kuće Kejt je uspela da izvuče Ričardovu majku Evu.
Tropska oluja poznata pod imenom "Irena", zahvatila je ostrvo u ranim jutarnjim časovima izazivajući snažne vetrove i jaku grmljavinu.
U jednom trenutku kuću je pogodila munja i izazvala požar. Zajedno sa Kejt Vinslet koja je na odmor povela svoje dvoje dece i momka, u vili Brensonovih boravilo je još dvadesetak prijatelja vlasnika "Virdžin" korporacije.
Sem, dvadesetpetogodišnji sin Ričarda Brensona, i Kejt su pokazali najveću prisebnost i odmah su počeli da spasavaju ljude iz kuće.
Kejt je iz požara spasla Ričardovu devedesetogodišnju majku Evu koju je izvukla iz prostorija već zahvaćenih dimom i plamenom.
Ričard Brenson je na svom blogu napisao da je kuća spaljena do temelja, kao i da je Kejt spasla njegovu majku Evu, ali da je najvažnije da su svi ostali nepovređeni.
- Izgubio sam na hiljade fotografija. Međutim, to sada nije važno. Cela porodica i svi moji prijatelji su dobro i to je najbitnije - napisao je Brenson i još jednom zahvalio Vinsletovoj na pomoći.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti