Kejt Vinslet odlazi na olupinu Titanika

Kejt Vinslet odlazi na olupinu Titanika

Autor: | 21/11/2011

0

Milijarder Ričard Brenson planira da sa grupom turista u podmornici poseti olupinu "Titanika" u Severnom Atlantiku, a sa sobom će povesti i glumicu Kejt Vinslet, koja je 1997. godine igrala glavnu žensku ulogu u filmskom hitu "Titanik" Džejmsa Kamerona.
- Jedva čekam da ovo uradim. Smrtno sam ozbiljan u vezi s ovim i pozvaću Kejt da mi se pridruži. Zar ne bi bilo sjajno da zvezda "Titanika" zaista ode dole i vidi pravi brod? Tek bi trebalo da razgovaramo o tome, ali siguran sam da je to prilika koju će da zgrabi - rekao je Brenson.
Vlasnik kompanije "Virdžin" će u ovu avanturu krenuti s jednom grupom turista, a svakog člana ekspedicije to zadovoljstvo će koštati 38.000 dolara. Prema nekim izvorima, na isto putovanje će krenuti i reditelj "Titanika" Džejms Kameron, dok Brenson planira da povede i svoju decu. Predstavnik kompanije koja organizuje obilazak Titanika rekao je da je već prodato 70 odsto aranžmana za 2012. godinu, i da oni nisu očekivali toliko interesovanje. Prema njegovim rečima, među posetiocima olupine ima dosta potomaka putnika koji su poginuli u nesreći od 15. aprila 1912. godine, kao i da su svi članovi prethodne ekspedicije žrtvama odali počast minutom ćutanja.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti