Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić proslavili početak zajedničkog života (Foto)

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić proslavili početak zajedničkog života (Foto)

Autor: | 07/09/2011

0

Posle crkvenog venčanja koje je održano u strogoj tajnosti 28. avgusta u Gornjem Milanovcu, a kome su prisustvovali samo članovi najbliže porodice i kumovi mladenaca, popularni pevačko-glumački par Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić sinoć su organizovali svadbenu žurku za sve prijatelje u beogradskom restoranu “Rainbow”.
Početak intimnog skupa bio je zakazan za 20 časova, ali su se Jelena i Ivan pojavili na dogovorenom mestu dva sata ranije, kako bi izbegli fotografisanje i najezdu predstavnika medija.
Svadbenom veselju prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti koji su došli da svojim prijateljima požele sve najbolje i proslave početak srećnog braka.
Među njima su bili: Sonja Kolačarić, producent Zoran Janković, menadžer Bane Obradović, fotograf Miloš Nadeždin, pevač Željko Joksimović sa verenicom Jovanom Janković, pevačica Mari Mari sa suprugom, modni kreator Bata Spasojević, kompozitor Kornelije Kovač, poznati frulaš Bora Dugić, Nikola Sarić Sajko sa devojkom Milicom Cerović, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj, pevač Saša Kovačević sa devojkom, Emina Jahović, glumac Dragan Vujić Vujke, Duška Vučinić Lučić, pevači Sergej Ćetković, Aleksandra Radović i Nend Ćeranić, bivša misice Srbije, Jelena Marković, glumica Mina Lazarević sa suprugom, Vuk Kostić i pevačica Lejla Hot.

Izvor i foto: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti