Jelena Tomašević: Udaja i dete su zaokružili moju ličnost

Jelena Tomašević: Udaja i dete su zaokružili moju ličnost

Autor: | 07/07/2013

0


Pop pevačica Jelena Tomašević objavila je nedavno novi singl "Vertigo", koji je za nju napisala i komponovala Emina Jahović. Ističe da je izuzetno zadovoljna prvim reakcijama publike i da veruje da će pesma postati letnji hit. Popularna Kragujevčanka, koja se pre nepune dve godine udala za glumca Ivana Bosiljčića, u skladu sa nazivom singla, kaže da joj se ovih dana najviše vrti u glavi od vrućine, ali da je još drži ljubavna vrtoglavica i da je to najlepši osećaj. Jelena smatra da je recept uspešnog braka u međusobnom razumevanju i poštovanju i da je Ivanu i njoj zajedničko to što oboje izuzetno cene tradicionalne vrednosti.
- Tek smo na početku bračnog puta i naša ljubav je još sveža, ali se svakodnevno trudimo da je negujemo - kaže na početku intervuja za "Novosti" Jelena Tomašević, koja će krajem avgusta proslaviti godišnjicu braka.
- Najbitnije je da postoji ljubav, tada ništa ne predstavlja problem i oko svega možete da se dogovorite. Važno je biti tolerantan, razuman i podržati partnera u onome što radi. Prednost je što se Ivan i ja bavimo srodnim profesijama, pa se odlično razumemo. Mnogo je lakše kada jedno drugo možemo da saslušamo i savetujemo.

Otkad ste se udali, blistate i "pucate" od samopouzdanja?
- Zadovoljna i srećna žena zrači! Udaja i dete su zaokružili moju ličnost. Ostvarena sam i kao supruga i kao majka. Sada drugačije pristupam i poslu, nije mi primaran, i ništa ne moram da radim po svaku cenu. Muzika je moja velika ljubav, ali sve se sada nekako odvija lakše i lepše.

Kako vi i Ivan usklađujete obaveze oko deteta, da li ste od prvog dana izvršili podelu poslova?

- Ivan mi maksimalno pomaže, kada nema probe, predstave ili kada nije na snimanju. Priskaču nam u pomoć i moja i njegova mama, kao i prijateljica Mima, koja je uvek tu kada nijedno od nas dvoje ne može da čuva Ninu. Odlično smo se organizovali i zasad uspevamo da uskladimo obaveze. Videćemo kako će biti kada dođe drugo dete.

Znači li to da uskoro planirate proširenje porodice?
- Da, ali sve je u božjim rukama. Verujem da će drugo dete doći onda kada to bude trebalo da se desi. Najvažnije je da oboje želimo da podarimo Nini brata ili sestru i verujemo da će se to dogoditi u bliskoj budućnosti.

Na koga Nina liči?
- Mislim da sada više liči na tatu, mada na prvi pogled podseća na mene.

Kako reaguje na vaše pesme?

- Nina obožava "Vertigo". Kada sam je snimila i pustila je, stalno je dizala ruke i okretala se ukrug. To je bio pokazatelj da joj se dopada. Mnogo voli muziku i izuzetno joj se sviđa pesma sa mog prvog albuma "Samo pitaj srce svoje", uz koju sam je uspavljivala.

Rekli ste da biste voleli da i vaš suprug snimi album?
- Ivan zasad nema takvu ambiciju, ali kada bude želeo, podržaću ga. On zaista voli muziku, a odluku da li će snimiti album ili ne prepuštam njemu.

Postoji li šansa da zajedno zapevate na sceni?
- Nikad ne reci nikad, ali zasad nemamo tako nešto u planu. Ne želimo da mešamo posao i privatan život.

Da li vam Ivan sugeriše prilikom izbora pesama i koliko vam znači njegovo mišljenje?

- Kada mi je španski kompozitor Rafaelo Artisero poslao tri-četiri pesme na preslušavanje, najviše mi se dopala "Melanholija", ali sam brzo odustala od nje, jer me je podsećala na "Jutro" i "Panta rei". Ali me je Ivan iznenadio, tako što je kupio pesmu od kompozitora i poklonio mi je. Smatrao je da bi trebalo da imam takvu pesmu u karijeri i bio je u pravu. Mislim da bih mnogo pogrešila da je nisam snimila.

Uveliko spremate novi album, kada se očekuje izlazak?
- Objaviću ga kada budem potpuno zadovoljna. Imam predivnu baladu Sergeja Ćetkovića, a moja kuma Mari Mari je takođe napisala izuzetnu pesmu za mene. Album još nije završen, biću presrećna ako ga objavim do kraja godine. Ako ne, onda najkasnije na proleće.

Kao autor će biti zastupljen i Željko Joksimović?
- Željko mi je pomogao u najznačajnijem momentu mog života i karijere, pa se naša saradnja nastavila i pretvorila u prijateljstvo. Malo ljudi zna da nas dvoje paralelno radimo i na "Balkan projektu". Tačnije, ja ću mu biti gošća na nastupima, koji su uskoro u planu i radujem se tome.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti