Edi Marfi voditelj dodele Oskara

Edi Marfi voditelj dodele Oskara

07/09/2011

0

Komičar Edi Marfi vodiće predstojeću dodelu nagrada Američke akademije za film, koja će biti održana u februaru sledeće godine, potvrdili su organizatori dodele Oskara.
– Edi je fantastičan komičar, jedan od najvećih i najuticajnijih živih izvođača. Njegova ljubav prema filmu, niz nezaboravnih likova i njegova veličanstvena izvođenja, naročito na pozornici, doneće, siguran sam, uzbuđenje, spontanost i srce šouu koji Don Mišer i ja želimo u februaru – navodi se u saopštenju koje je izdao jedan od koporoducenata Bret Ratner.
Marfiju će uloga voditelja odgovarati jer je karijeru započeo kao stendap komičar kada je imao petnaest godina pre nego što je dobio televizijske i filmske uloge.
– Radujem se što ću raditi sa Bretom i Donom na stvaranju šoua koji će biti uzbudljiv kako gledaocima kod kuće tako i publici u Kodak teatru koji će doći da proslave i priznaju velike doprinose filmu i saradnje tokom protekle godine – rekao je Marfi koji je svetsku slavu stekao je komedijama iz osamdesetih godina prošlog veka.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još