Mis univerzuma je Lejla Lopes iz Angole

Mis univerzuma je Lejla Lopes iz Angole

Autor: | 13/09/2011

0

Dvadesetpetogodišnja Lejla Lopes iz Angole pobedila je noćas na jubilarnom 60. izboru za Mis univerzuma, održanom u Sao Paolu. Na prestižnom takmičenju učestvovale su lepotice iz 89 zemalja. Mis Srbije Anja Šaranović nije se plasirala među 15 najlepših, dok je lepa 18-godišnja Crnogorka Nikolina Lončar ponela titulu mis simpatičnosti.

Za prvu pratilju izabrana je predstavnica Ukrajine - Olesija Stefanko, a za drugu Prisila Mažado iz Brazila. Treće mesto pripalo je mis Filipina, a četvrto mis Kine.

Krunu je Lopesovoj uručila prošlogodišnja pobednica Himena Navarete, a Lejlina pobeda je ujedno i prva pobeda Angole u istoriji ovog takmičenja, prenele su agencije.
Osim lepotom, Lejla je sudije osvojila i odgovorom na pitanje, na kojem se misice najčešće "sapletu" ili naprave neki gaf. Ali Lejla je vešto odgovorila na pitanje o tome šta bi kod sebe promenila.

- Na svu sreću, zadovoljna sam onime što sam dobila od Boga, i ne bih promenila ništa. Smatram da me je obdario unutrašnjom lepotom, a od porodice sam nasledila dobre principe koje ću slediti čitavog života - rekla je Lejla, koja je titulu preuzela od Mis Meksika Himene Navarete.
Prenos izbora za mis pratilo je, kako se procenjuje, milijardu ljudi širom sveta.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin