Uskoro nova serija o Keri Bredšo

Uskoro nova serija o Keri Bredšo

Autor: | 14/09/2011

0


Na malim ekranima opet će se pojaviti Keri Bredšo, ali 20 godina mlađa. U novoj seriji Keri će biti srednjoškolka. Posle nagađanja da će knjiga “Kerini dnevnici” doživeti ekranizaciju, ta vest je potvrđena. U knjizi Kendis Bušnel opisan je životni period popularne novinarke pre nego što je stigla u Njujork, a seriju će raditi producenti popularne “Gossip Girl”.
Bušnelova je knjigu napisala 2010. a u njoj se pojavljuju Kerin dečko iz srednje škole Sebastijan Kid, najpopularnija devojka u školi Dona La Dona i Kerine mlađe sestre Misi i Dorit. Radnja se dešava 80-ih godina prošlog veka i opisuje kako je Keri stigla sa srednjeg zapada u Njujork.
U knjizi nema Kerinih prijateljica Šarlot i Mirande, ali se Samanta pojavljuje u ulozi Kerinog spasioca pošto ona stigne u veliki grad. Serija će se emitovati na televiziji CW koja prikazuje hit serije i rijalitije “90210″, “America’s next Top Model” i “Gossip Girl”.
Scenario za setiju će pisati Ejmi Haris koja stoji i iza “Seksa i grada”. Priča se da će u seriji glumiti sestra Meri Kejt i Ešli OlsenElizabet Olsen, nećaka Džulije RobertsEma, Selena Gomez - devojka Džastina Bibera i glavna zvezda “Gossip Girl”- Blejk Lajvli.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti