VIP Survivor: Antonija Blaće i Andrija Milošević voditelji

VIP Survivor: Antonija Blaće i Andrija Milošević voditelji

Autor: | 19/09/2011

0

Prva srpska televizija je na predstavljanju nove jesenje šeme, najavila i novu sezonu jednog od najvećih i najpopularnijih projekata - VIP Survivor, koji će i ove godine imati regionalni karakter.
Naime, Survivor je svojim zanimljivim avanturističkim konceptom kao i vrhunskom produkcijom Prve srpske televizije osvojio za kratko vreme ne samo publiku u Srbiji već i u celom regionu te su tako i VIP zvezde poželele da okušaju svoju snagu i sposobnost u jednom ovakvom šouu.

Imajući u vidu ogroman uspeh i veliko interesovanje za Survivor u celom regionu kao i nezaboravno iskustvo prvih VIP zvezda na Filipinima, nova sezona najekstremnijeg rijalitija će zasigurno biti još zanimljiva naročito ako se ima u vidu da će po prvi put učestvovati VIP zvezde iz Hrvatske.
Prva srpska televizija će tako poslati poznate ličnosti iz Srbije i Hrvatske na dalek put gde će zajedno u najtežim mogućim uslovima da se bore za golu egzistenciju i naravno titulu jedinog preživelog.
Survivor će tako prenositi i hrvatski RTL s kojim će se realizovati projekat. Voditelj je Andrija Milošević, a uz njega će za mikrofonom biti i Antonija Blaće.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti