Glamurozni launch party BiH izdanja magazina "Grazia"

Glamurozni launch party BiH izdanja magazina "Grazia"

Autor: | 30/09/2011

0

U sredu 28. 09. u Bosamal City Centru u Sarajevu je održana promocija modnog magazina GRAZIA, koji se prvi put pojavljuje na tržištu BiH.
GRAZIA je italijanski ženski modni magazin s tradicijom dugom preko 70 godina, a prva GRAZIA štampana je daleke 1938. godine. GRAZIA brend prepoznale su i druge zemlje, pa se tako ovaj magazin izdaje već godinama u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Australiji, Kini, Portugalu, Japanu, Grčkoj, Bugarskoj, Srbiji, Indiji, Nemačkoj, Hrvatskoj, Holandiji...

Party je održan na poslednjem spratu "Bosmala" sa fascinantnim pogledom na celo Sarajevo. Pojavila su se i mnoga poznata lica iz javnog života među kojima su mnogi čvrsto vezani za svet mode. Na predstavljanju magazina govorili su i Dragana Anđić - GRAZIA International Brand Manager za Europu iz kompanije "Mondadori" i Robert Čoban predsednik „Color Press Grupe“ , koja je izdavač magazina GRAZIA u regionu. Na promociji su služile odlične italijanske poslastice a DJ je takođe puštao italijansku muziku. Urednik magazina GRAZIA u BiH Dejan Ešpek najavio je magazin koji će pratiti i kreirati modne trendove, kao i savete za uređenje doma, lifestyle teme i pregršt drugih zanimljivosti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti