Marija Šerifović priprema peti album

Marija Šerifović priprema peti album

Autor: | 03/10/2011

0

Popularna pevačica Marija Šerifović uveliko radi na svom petom studijskom albumu za koji kaže da će biti najbolji u njenoj karijeri. U pauzama rada u studiju nekadašnja evrovizijska pobednica uživa u ulozi predavača u svojoj muzičkoj školi i radu sa decom koja umeju da je nasmeju do suza. O pesmama i dalje ćuti, ali najavljuje iznenađenja kada je izgled u pitanju.
- Trenutno preslušavam pesme, ali ne želim ništa da otkrivam. Neka ostanu iznenađenje. Pošto se kod mene sve dešava spontano, možda neku i sama napišem. Nikad se ne zna - kaže Marija kroz smeh.
O novim tekstovima i saradnicima nije želela ništa da otkrije.
 - Mogu samo da kažem da će nova ploča izaći u narednih nekoliko meseci kada se sve kockice slože, jer nikud ne žurim - ostala je tajanstvena Marija.
Poslednji album “Anđeo” izdala je pre dve godine kada je fanovima priredila nesvakidašnji prizor i na svoju promociji došla u kiltu. Iako je nakon toga ostala verna kežual stilu i džinsu, pitali smo je da li i ovaj put možemo da očekujemo promenu stajlinga.
- Iznenađenja će biti i na tom polju. Ne razmišljam o nekoj posebnoj kombinaciji jer uvek u poslednjem trenutku odlučim šta ću da obučem - kaže Marija koja uživa u ulozi predavača zajedno sa svojim polubratom Danijelom Pavlovićem u muzičkoj školi “Vivo”. Njih dvoje su zadovoljni svojim radom, a nedavno su primili drugu generaciju polaznika.
Nakon veze sa crnogorskim glumcem Slavkom Kalezićem nerado priča o svom emotivnom statusu.
 - I dalje stojim iza odluke da o svom privatnom životu ne govorim. Sigurno je da želim porodicu i decu, ali o tom - potom - rekla je Marija.
Poslednji singl „Glava balkanska“ uradila je u duetu sa Acom Lukasom, a pesma je brzo postala veoma slušana.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin