Danijel Pavlović izdao album prvenac: "Stari zagrljaj" za nove izazove

Danijel Pavlović izdao album prvenac: "Stari zagrljaj" za nove izazove

Autor: | 16/07/2011

0

Danijel Pavlović konačno je objavio album prvenac. Mladi pevač je posle pesme "Tahikardija", prešao u romantičare i album nazvao po baladi "Stari zagrljaj", a da bi se ponovo "vratio na staro" lansirao je prvi singl pod nazivom "Pomahnitali".
- Apsolutno mogu da stanem iza svake pesme na albumu, jer sam pažljivo radio na svakoj od njih sa svojim autorima i koautorima Zoranom Kostićem, Acom Kojićem, Damirom Handanovićem i svima koji su u ovo zajedno sa mnom ušli, prvenstveno srcem - izjavio je za portal Svet.rs

Danijel se pohvalio kako je na svom prvom CD-u autor većine tekstova i kompozicija.
- Imam i jednu duetsku numeru 'Do limita' koju sam otpevao sa Dankom Petrović koja je napisala i tekst. Prateće vokale na albumu pevale su Ivana Selakov, Suzana Dinić i Sanja Bogosavljević - otkriva Danijel i naglašava kako se njegova polusestra Marija Šerifović nije mnogo mešala u posao oko njegovog prvenca.
- Marija je čula pesme, sve joj se sviđa i jako mi je drago zbog toga. Njeno mišljenje mi jako puno znači - kaže Pavlović, koji preko leta najavljuje i iznenađenja u vidu muzičkih spotova. Promociju prvog albuma, kako kaže, ostaviće za septembar, kada prođu letnje vreline.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti