Majkl Džekson: Uskoro u prodaji posthumni album

Majkl Džekson: Uskoro u prodaji posthumni album

Autor: | 04/10/2011

0

Posthumno objavljen album pop zvezde Majkla Džeksona, koji je nazvan "Imortal" (Immortal) biće u prodaji u novembru, a na njemu će se naći prerade nekih od njegovih najvećih hitova, najavljeno je danas iz diskografske kuće "Epik". Muzika sa albuma "Immortal" biće korišćena na nastupima kanadske akrobatske trupe "Sirk di solej" u okviru turneje "Besmrtna svetska turneja Majkla Džeksona".
Na ovoj turneji, koja će doživeti svoju premijeru u nedelju u Montrealu, pored muzike slavnog pevača biće prikazana savršena koreografija i vizuelni efekti.
Džekson, koji je umro u junu 2009. godine od posledica srčanog udara, iza sebe je ostavio mnogo muzičkog materijala.
Muzički producent Kevin Otnes preradio je u studiju dosta snimaka, koji će se naći na posthumno objavljenom albumu i prema njegovim rečima on se nada da će preneti Džeksonovu muzičku "zaostavštinu kroz nove pesme na albumu", prenosi Rojters.
- Ovaj album je napravljen s velikom ljubavlju i poštovanjem prema njegovoj muzici, porodici i obožavateljima širom sveta - rekao je Otnes.
Na albumu se nalaze neke neobjavljene pesme pokojnog pevača, kao i neke sa albuma "This is it". Album, koji će se pojaviti u prodaji 21. novembra, sastojaće se od dva diska i imaće 22 pesme.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još