Selma Hajek: Ne živim od suprugovog novca

Selma Hajek: Ne živim od suprugovog novca

Autor: | 08/10/2011

0

Selma Hajek kaže da uživa u tome što je finansijski nezavisna žena i u slobodi koju joj to pruža. Glumica je u braku s francuskom bogatašem Fransoa Pinoom, ali kaže kako ne zavisi od njega i njegovih finansijskih sredstava.
- Naporno radim, zarađujem za život i volim to. Volim to što sam finansijski nezavisna i ne moram da zavisim od supruga. Ali, kad imam nekih problema, lepo je što postoji neko na koga mogu da se oslonim - kaže Selma.
Pino je direktor kompaniji u čijem su vlasništvu modne kuće "Gucci" i "Yves Saint Laurent", a Selma kaže kako joj suprug ne deli modne savete.
- Nisam ja ničija Barbika - kaže zgodna glumica.
Selma je objasnila i kako se promenila otkad je postala majka, ali nije ništa mekša nego ranije kad su posao i biranje uloga u pitanju.
- Pozajmila sam glas u "Mačku u čizmama" zbog Valentine. Ali u filmu Olivera Stouna glumim kraljicu narko kartela. Oliver me pitao jesam li omekšala otkad sam postala majka, pa sam mu rekla da jesam, ali da još uvek mogu biti pravi đavo ako je to potrebno, jer ipak sam ja glumica - kaže Selma.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin