Nastup Lejdi Gage na proslavi godišnjice Klintonove fondacije

Nastup Lejdi Gage na proslavi godišnjice Klintonove fondacije

Autor: | 16/10/2011

0

Bivši američki predsednik Bil Klinton proslavio je desetogodišnjicu svoje humanitarne fondacije velikim koncertom u dvorani "Holivud Boul" na kome su učestvovale brojne poznate ličnosti. Pop zvezda Lejdi Gaga izjavila je da je uživala u svom prvom "Merilin Monro nastupu" pred bivšim predsednikom SAD Bilom Klintonom.
- Oduvek sam želela da imam jedan takav trenutak, i oduvek sam se nadala da to neće podrazumevati lekove i nisku bisera - našalila se dvadesetpetogodišnja pevačica. Lejdi Gaga je bila među zvezdama šou biznisa koje su u subotu uveče nastupile na koncertu povodom desete godišnjice Klintonove fondacije koja se zalaže za poboljšanje zdravlja u svetu, jačanje svetske privrede i zaštitu prirodne sredine.
Lejdi Gaga je imala periku i crveni ruž kako bi izgledala kao pokojna holivudska zvezda Merilin Monro koja je 1962. pevušila "Srećan rođendan, gospodine predsedniče" tadašnjem šefu države Džonu Kenediju.
Na sličan način je Lejdi Gaga pevala Klintonu, izmenivši nekoliko stihova svog hita "Bad Romance" koji je nazvala "Bill Romance".
Bil Klinton, koji je 19. avgusta napunio 65 godina, proslavio je rođendan u petak priredivši prijem u Holivudu. Dan kasnije je sedeo sa suprugom Hilari i ćerkom Čelsi i gledao nastup Lejdi Gage na bini Holivud boula. Među prisutnima na svečanosti koja je imala direktan prenos na sajtu Jahu (Yahoo.com) bili su Kolin Farel, Ešton Kučer, Džejson Sigel, Elen Dedženeres i Čevi Čejs, a učesnici nastupa bili su Stivi Vonder, Keni Česni, Kejnan, Huanes, Ašer, kao i Bono i Edž iz grupe "U2". Ulaznice su koštale između 50 i 550 dolara.
Pogledajte nastup Lejdi Gage.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin