Kaja: Džunior Džek me tretira kao princezu

Kaja: Džunior Džek me tretira kao princezu

Autor: | 24/10/2011

0

Pevačica Kaja i slavni di - džej Džunior Džek uživaju u ljubavi koju su ovog vikenda začinili romantičnim putovanjem u Veneciju.
- Uživam u putovanjima sa Džuniorom jer se uvek odlično provedemo. Džunior Džek obožava Veneciju, jer je poreklom Italijan. Obišli smo sve veće znamenitosti, a posebno mi se svidela vožnja venecijanskim kanalima dok nam je gondolijer pričao o istoriji grada. Tokom zime ćemo posetiti još nekoliko destinacija. Među njima su Maldivi i Indija. Divno je pored sebe imati čoveka koji vas tretira kao princezu, baš kao što to Džek radi - kaže zaljubljena Kaja i dodaje:
- Imamo običaj da barem jednom mesečno otputujemo negde zajedno, pa smo se odlučili za Veneciju, nakon Ibice i Brisela. Džunior Džek je strastveni ljubitelj putovanja, a posebno sam srećna što nijedan kofer ne pakuje bez mene. Nigde ne ide bez svoje drage, kroz smeh kaže pevačica. 
Ovaj par upoznao se pre nekoliko godina na snimanju emisije “Operacija trijumf”, a ljubavnu romansu započeli su preko Fejsbuka.
Kaja je nakon noći provedenih u razgovorima sa Džuniorom preko Skajpa i Fejsbuka, spakovala kofere i zaputila se kod slavnog di - džeja u Brisel. Od tada se ne razdvajaju.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti