Poznati na humanitarnoj zabavi (Foto)

Poznati na humanitarnoj zabavi (Foto)

Autor: | 27/03/2012

0

Kako to obilčno biva ponedeljkom u klubu Mr Stefan Braun, organizovana je još jedna humanitarna VIP žurka, u prisustvu brojnih estradnih zvezda. Ovog puta šank „lebdećeg kluba“ je bio pretesan da primi sve VIP goste koji su odazvali pozivu da pomognu onima kojima je pomoć neophodna.

Pevačice Milena Ćeranić, Dijana Janković i Tamara Filipović, zajedno sa Ćemom i Dušanom Borkovićem, najtrofejnijim domaćim  automobilistom, našle su se u šanku i animirale goste da doniraju novčana sredstva kako bi se pomoglo dvanaestogodišnjoj devojčici oboleloj od leukemije. Društvu u šanku se pridružio i poznati estradni par DJ Junior Jack i pevačica Kaya, zajedno sa DJ Kid Creamom, kako bi pomogli akciju prikupljanja novca za operaciju male Kristine. Prijatelji kluba, TV lica, Vlada Stanojević i Marina Kotevski i ovog ponedeljka bili su zaduženi za dobru atmosferu koja je potrajala do kasno u noć.

Institucija dobre zabave, klub Mr Stefan Braun, nastaviće da organizuje humanitarne akcije, dok za kraj zimske sezone pripremaju brojna iznenađenja.Ljubitelji zimskih čarolija i  kvalitetnog noćnog provoda, imaće priliku da uživaju u omiljenim koktelima i dobroj muzici, u klubu Mr. Stefan Braun na Kopaoniku koji se zatvara narednog vikenda, i najavljuje nezaboravnu žurku.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin