Demi Mur i Ešton Kučer ponovo zajedno

Demi Mur i Ešton Kučer ponovo zajedno

Autor: | 25/10/2011

0

Holivudski glumci Demi Mur i Ešton Kučer su odlučili da se pomire. Četrdesetosmogodišnja Demi rešila je da mladom suprugu oprosti prevaru, piše "Dejli mejl". Naime, par je uhvaćen juče kako zajedno ulazi u automobil ispred kuće u Los Anđelesu. Ovo je drugi put da je par viđen zajedno otakako su se u javnosti pojavile priče o neverstvu tridesettrogodišnjeg Eštona.
Demini problemi započeli su na šestu godišnjicu braka sa Eštonom. Dok ga je čekala kod kuće, on je bio u provodu u luksuznom apartmanu hotela u San Dijegu, kada je i prevario glumicu sa studentkinjom Sarom Lil. Od tada su Demi i Ešton većinu vremena proveli odvojeno. Demi je boravila u Los Anđelesu, a Ešton u Njujorku. Dobro upućeni izvor je otkrio da je glumica posetila i advokata koji bi se bavio razvodom, ali je Kučer tražio još jednu priliku. I pre Eštonove nevere, par je imao problema zbog kojih su zajedno išli na bračno savetovanje. Nakon Eštonove nevere Demi je popustila pod pritiskom prijatelja i javnosti i posetila advokata sa kojim je razgovarala o podeli imovine.
Pošto su objavljene najnovije fotografije na kojima se vidi kako par izlazi iz svog doma i zajedno seda u auto, čini se kako mu je ona ipak oprostila pa da je par odlučio da spase svoj brak. Ovu vest potrvđuje i činjenica da je glumica danas posetila Eštona na snimanju serije "Dva i po muškarca".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti