Ljiljana Nestorović: "Piramida" od večeras na Prvoj TV

Ljiljana Nestorović: "Piramida" od večeras na Prvoj TV

Autor: | 26/10/2011

0

Najpoznatiji balkanski talk-show "Piramida" vraća se na male ekrane. Od večeras, 26. oktobra, svake srede u 22:15 na Prvoj srpskoj televiziji u novoj scenografiji sa uglednim gostima, voditeljka emisije Ljiljana Nestorović pokretaće vruće teme. U prvoj emisiji učestvuju: narodna poslanica Vesna Pešić, pisac Svetislav Basara i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma.
U emisiji uživo, tri javne ličnosti ulaze u debatu u kojoj iznose svoje stavove o pet odabranih aktuelnih događaja nedelje. Kroz žustru polemiku, učesnici se bore da svojim stavovima, elokvencijom i šarmom pridobiju gledaoce i njihove glasove. Svaki učesnik ima svoju telefonsku liniju preko koje osvaja glasove. Emisija ima stroga pravila koja su nepromenljiva i precizno definisano vreme izlaganja, jednako za svakog govornika.
O svom povratku na male ekrane kao i o samoj emisiji Ljiljana kaže:
- Piramida je sigurno najuspešniji i najdinamičniji koncept političkog talk showa u regionu. O tome svedoči i prestižna nagrada 'Zlatna ruža Montrea' koja je dodeljena upravo za kvalitet. Osećam veliko uzbuđenje i jedva čekam početak emisije. Želim da ugostim ljude koji su ostvarili zavidne karijere, koji zaista imaju šta da kažu. Ovo će biti mesto za iznošenje promišljenih i zrelih stavova o našim životima. Bavićemo se temama koje dotiču naš život, od politike, sociologije… U svakoj emisiji dobićemo pobednika, a to će nam ujedno pokazati kakav je stav javnog mnjenja i kakvi su trendovi u društvu. Piramida će imati moderan vizuelni identitet tako da sam sigurna da ćemo u šou imati jedinstvenu atmosferu - zaključuje Ljiljana.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti