Lejdi Gaga: Novi modni izazov

Lejdi Gaga: Novi modni izazov

Autor: | 29/10/2011

0

Lejdi Gaga, koja se na jednoj od dodela MTV nagrada pojavila u haljini od sirovog mesa, uskoro bi trebalo da ponese i haljinu od listova kupusa. Kako prenosi “Rojters”, indijski aktivisti za prava životinja zamolili su popularnu pevačicu da promoviše vegetarijanstvo tokom posete Indiji, gde će prisustvovati prvoj trci “Formule 1″. Oni su planirali da joj naprave haljinu od kupusa.
Pevačica je prošle godine izazvala pravu senzaciju pojavivši se u haljini od sirovog mesa na dodeli MTV muzičkih video nagrada, a u Indji će imati nastup samo za odabrane u jednom luksuznom hotelu u Nju Delhiju.
- Ukoliko pristane, napravićemo joj haljinu od listova kupusa koje ćemo spojiti koncem i zihernadlama. Biće to duga haljina, a potrudićemo se da u njoj izgleda seksi - kazala je Sačin Bangera, predstavnica organizacije PETA Indija.
Ona je dodala da je za izradu takve haljine potrebno između pet i šest sati rada i da će jedna osoba biti specijalno zadužena da povremeno vodom kvasi listove kupusa kako ne bi uvenuli.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin