Aca Lukas: Najveća žurka na Balkanu (Video)

Aca Lukas: Najveća žurka na Balkanu (Video)

Autor: | 03/11/2011

0

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, večeras je u Beogradskoj areni upriličio koncert i rođendansku žurku! Organizatori i sam pevač najavili su ovaj događaj kao najveću žurku na Balkanu, a ako je suditi po koncertima koje je poslednjih godina održavao tradicionalno 3. novembra, i ovoga puta je dobar provod bio zagarantovan.

Prepuna Arena sa nestrpljenjem je čekala izlazak Lukasa na binu koji se u crnoj majici i pantalonama, u svom stilu, pojavio i zapevao, simbolično, pesmu "Rođendan", na oduševljenje gotovo 20.000 fanova.

Nakon prve pesme, Aca se obratio prisutnima, rečima:

- Dobro veče, Beograde! Šta da vam kažem, osim da vas mnogo volim - a potom je zapevao "Nisam preživeo", što su prisutni propratili vriskom.

Aca se ponovo obratio publici:
- Mi se i dalje zagrevamo, a ovo je pesma koju nismo svirali 10 godina - a potom otpevao "Niko 1, 2 i 3", a za ovom pesmom i "Samo ona zna".

Nakon što je otpevao pesmu "Gotovo" na binu su izašli njegov sin, Lazar, koji glumi u novom spotu za ovu numeru, kao i deca ostalih muzičara, i izveli su svoju tačku.

Pevač je potom ponovo preuzeo mikrofon i zapevao "Istina je da te lažem", a već na prve taktove ove pesme kompletna Arena, čak i lože, bile su na nogama. Usledile su "Crni gavran" i "Kuda idu ljudi kao ja".

- Kad bi samo znali da ima još mnogo! Nemoj da je neko otišao pre vremena! - "zapretio" je Aca publici i zapevao "Bajpas", a nakon toga i "Ista kao ja", pa "Ne slušaj, majko", a onda i pesmu "Jelena", grupe "Bolero". Potom je Lukas binu prepustio gostima - "Osvajači" su otpevali "Kome sad usne ljubiš do zore", a za njima su Kiki Lesendrić i Piloti izveli numeru "Zaboravljeni", pa Jelena i Žika iz "Zane", a za njima i "Kerber", da bi konačno i Viktorija uzela mikrofon. Nakon toga, Aca je uzeo gitaru u ruke i najavio "pesmu za sve one koji se švercuju", pa sa grupom "Galija" otpevao "Ma digni ruku".


U rokenrol delu koncerta Aca je najavio svoje goste, "Riblju čorbu", a potom se na bini Aci pridružio Aco Pejović, zbog čega je Lukas prokomentarisao da mu se ostvario san što je na sceni spojio sve koje je želeo. Aco je potom svom kolegi i skoro imenjaku čestitao rođendan, a onda zapevao "Nema te, nema". Lukas je ponovo "preuzeo" scenu i zapevao "Ličnu kartu", a potom i "Čivas".

Otpevao je i "Počnite bez mene", a potom je rekao:
- Ugasite svetlo, svi palite mobilne - što su svi kao po komandi uradili, na bini je krenuo dim, a Aca je zapevao "Upali svetlo da se gledamo u oči".
Lukas je poslao poseban pozdrav i poljupce svojoj drugarici Ceci Ražnatović i otpevao je njenu pesmu "Beograd".
Sledeći Acini gosti bili su "Alegro bend", a onda mu se na bini pridružila Jovana Tipšin i otpevala "Ne zaboravi me". Lukas je potom ponovo uzeo mikrofon, otpevao "Lisicu", "Komu" i "Bele ruže". Na scenu je ponovo izašao Acin sin, koji je sa ocem otpevao "Zapišite mi broj", da bi pesma "Ja živim sam" izazvala oduševljenje svih prisutnih. Nakon predstavljanja benda, Aca je otpevao "Otpisane", a potom i "Danas nam je divan dan", kada mu se cela Arena pridružila i sa njim otpevala rođendansku pesmu. Potom je zapevao "Nešto protiv bolova", a deo pesme "idi, ne oklevaj..." publika je shvatila kao naređenje, pa su neki krenuli prema izlazu. Bend i Aca su sišli sa bine, ali ga je preostala publika vratila na bis, pozivajući: "Aco, vrati se!", što je on i učinio i otpevao "Pesmu od bola".

Iz lože, podršku prijatelju i kolegi pružali su Aco Pejović, Seka Aleksić sa suprugom Veljkom, Boban Rajović, Marina Tucaković, Leontina, a tu su se našli i Soraja, Mare, "NS Ladies" - Jelena Mrkić i Slađana Ivanišević i mnogi drugi.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin