Monserat Kabalje u nedelju u Beogradu

Monserat Kabalje u nedelju u Beogradu

Autor: | 04/11/2011

0

Operska diva Monserat Kabalje nastupiće pred domaćom publikom na velikom koncertu u Beogradskoj areni 6. novembra. Poznata pevačica sa svojim timom u Beograd stiže dan pred koncert i, mada je diva na sceni, van nje nije ni najmanje zahtevna ako je suditi po listi zahteva koju je njen menadžement dostavio organizatorima pred koncert. Tako bi u garderoberi Monserat Kabalje trebalo da se nađu samo jedna garnitura za sedenje, stočić za šminkanje s rasvetom, vešalice za odeću i ogledalo u punoj veličini. Kako mora da vodi računa o svom glasu, tražila je samo nekoliko vrsta sokova i mineralne vode, sveže voće, čaj i čokoladu pred nastup.
Ono što je sigurno jeste da će se na sceni s Monserat naći orkestar od 60 članova i troje solista, a kao specijalni gosti pojaviće se folk pevač Haris Džinović i sopran Snežana Savičić Sekulić, koji će pevati u duetu s Monserat.
- Da, dva puta sam nastupala u Beogradu i nosim izuzetno lepa sećanja na divnu publiku. Ljudi su nekako veoma bliski među sobom i zaista su divni - rekla je ona nedavno za „Blic“.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin