Koncert Jelene Rozge u Beogradu

Koncert Jelene Rozge u Beogradu

Autor: | 12/11/2011

0

Nakon gotovo deset godina, koliko je prošlo od koncerta koji je održala sa grupom Magazin, Jelena Rozga ponovo je nastupila u Sava centru večeras, ovaj put kao solista. Puna dvorana poštovalaca muzike zgodne Splićanke ovacijama je pozdravila njen izlazak na scenu. Koncert je počeo videom, na kome je prikazana njena pevačka retrospektiva, da bi se nakon toga Jelena u mini srebrnoj haljini pojavila na sceni i odmah publiku podigla na noge. Zapevala je "Grizem", a publika je pratila od prvog takta, da bi već na drugoj pesmi apsolutno cela sala bila na nogama.
U prvom obraćanju publici rekla je:
- Imam veliku tremu! Ovde sam nastupala pre 10 godina...
Tokom nastupa, dečak od 4-5 godina prišao je pevačici i pitao je:
- Hoćeš li mi pevati ako osvojim Grand Slam turnir, na šta se Jelena od srca nasmejala i odgovorila:
- Naravno!, što je izazvalo oduševljenje publike. Potom, Jelena je sišla i Jovani Janković, koja je sedela u prvom redu, na uvce je otpevala jednu strofu, nakon čega ju je voditeljka izljubila.

Rozga je otišla da se presvuče, a za to vreme publika je uživala u instrumentalu. Uskoro se pojavila na sceni u plavoj haljinici i zapevala "Bižuteriju", što je dodatno podgrejalo atmosferu u Sava centru, pa je usledila "Ako poludim".
Potom je Jelena rekla:
- A sada se vraćamo u osamdesete, te zaređala pesme koje je izvodila sa grupom Magazin - "Balkanskom ulicom", "Kokolo", "Sve bi seke ljubile mornare", "Razmažena", "Tri sam ti zime šaptala ime"... Gošće hrvatske pevačice na koncertu bile su "Frajle", koje su otpevale "Ich liebe dich" i "Štikle".

Jelena je promenila još dve toalete - u trećem izlasku na scenu na sebi je imala kratku bež-zlatnu haljinu sa velikom mašnom, dok je četvrti "outfit" izgledao ovako - kratka suknja, čizme i zanimljiva ljubičasta majica sa printom usana. Pevala je još i "Ne zovite me", "Da li znaš da te ne volim", "Ne tiče me se", "Dani su bez broja"... Neumorna publika ni na trenutak nije sela, već su ceo koncert ispratili na nogama, od početka do kraja. Odlična interakcija Jelene i njenog benda svakako je doprinela sjajnoj atmosferi. Jelena je koncert završila pesmom "Kad bi bio blizu", ali ju je publika ubrzo vratila na bis, pa je još jednom otpevala "Bižuteriju", čime je konačno završen prvi solo nastup Rozge u Sava centru.

Od poznatih, na koncert su među prvima stigli Ivan Golušin sa lepšom polovinom, stigao direkt sa odmora u Indiji, Lokica Stefanović, grupa Luna u punom sastavu, Marijana Mićić, Minja Miletić, Marija Maćić, Dragan Đilas sa suprugom...

Izvor: Scandal.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin