Šaban Šaulić priredio spektakl u Centru Sava

Šaban Šaulić priredio spektakl u Centru Sava

26/11/2011

0

Najbolji vokal narodne muzike Šaban Šaulić održao je veliki solistički koncert u Centru "Sava", pred više od 5.000 hiljada obožavalaca i poštovalaca njegove muzike. Jednoglasan zaključak prisutnih je da je to bila - noć za pamćenje. Uz projekciju na video bimu, na kome je prikazan presek Šaulićeve karijere, kralj narodne muzike započeo je koncert sa desetak minuta zakašnjenja, numerom "S namerom dođoh u veliki grad" i vidno uzbuđen obratio se okupljenima, među kojima je bio i veliki broj njegovih kolega:
- Od srca vam se zahvaljujem na ovolikom odzivu. Vidim da je ovde među nama i moja kraljica, koleginica Lepa Lukić, zbog čega mi je izuzetno drago - rekao je Šaulić.

Na sceni se pojavio i Haris Džinović, prilikom izvođenja Šabanove pesme "Snežana". Šaulić je nastavio koncert svojim hitovima "Verujem u ljubav", "Kako si majko, kako si oče", "Zar si morala takva da se rodiš" , "Dajte mi utehu", "Viđaš li mi staru ljubav", "Jedna lasta ne čini proleće", "Dođi da ostarimo zajedno". Publika je bila euforična, svaki Šabanov hit propratila je gromoglasnim aplauzima. Gosti koncerta bili su kćerka Ilda, Snežana Đurišić, kao i harmonikaš Mirko Kodić.

Brojne javne ličnosti nisu želele da propuste ovaj spektakl, među kojima i potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić. Od Šaulićevih kolega koncertu su prisustvovali Zoran Kalezić, Marinko Rokvić, Beki Bekić, Vera Matović, Nada Obrić, Zlata Petrović, Aleksandar Ilić, Biljana Jeftić, Miša Mijatović, Saša Matić, Buba Miranović, Vlado Georgiev. Pažnju je privukao i Zoran Bata Mirković, nekadašnji fudbaler, koji se pojavio u društvu svoje lepše polovine, Šabanove kćerke Sanele.
Šaban Šaulić nastupiće i večeras u Centru "Sava".

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti