Pamela Anderson izdaje kuću za 75.000 dolara mesečno

Pamela Anderson izdaje kuću za 75.000 dolara mesečno

Autor: | 27/11/2011

0

Pamela Anderson odrekla se ključeva od svoje vile na plaži u Malibuu, koju će u buduće izdavati po ceni od 75.000 dolara mesečno. Atraktivna plavuša se odlučila na ovakav korak jer, kako kaže, više ne provodi toliko vremena u Kaliforniji, već u svojoj rodnoj Kanadi. Kuću, koja se trenutno nalazi u ponudama za rentiranje, Pamela je renovirala nekoliko puta kako bi bila što prostranija i udobnija za život.

Međutim to je dovelo do toga da joj se nakupe dugovi, čak preko milion dolara za razne popravke, promene i adaptacije koje je bivša Plejboj zečica napravila tokom radova 2009. godine, pa se nagađa da je to zapravo pravi razlog toga što se odlučila da rentira kuću.

Na imanju se između ostalog nalaze bazen i saunu sa televizorom, a ne treba zanemariti ni neverovatan pogled na planine i okean. Ogromna spavaća soba ima kamin od belog memera i kadu koja gleda na otvoren krov.

- Konačno sam spremna da podelim svoje remek-delo. Sarađivala sam sa nekolicinom arhitekata kako bismo napravili eko kuću i mislim da smo u tome uspeli, a sada i neko drugi može da uživa u njoj - rekla je Pamela.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin