Miroslav Ilić održao koncert u "Sava centru"

Miroslav Ilić održao koncert u "Sava centru"

Autor: | 10/12/2011

0

Pevač narodne muzike Miroslav Ilić sinoć je u prepunoj sali “Sava centra” održao svoj prvi tradicionalni rođendanski koncert i svojim dugogodišnjih hitovima digao na noge svoje fanove. Kao gost nastupio je trubač Dejan Petrović sa svojim orkestrom, pa je atmosfera dovedena do usijanja.
Trubački orkestar Dejana Petrovića odsvirao je pozdravnu pesmu, a nakon nje je na scenu izašao Miroslav Ilić, kog je publika dočekala velikim ovacijama.
- Hvala, srećan sam što vas vidim u ovolikom broju - ovim rečima pevač je pozdravio zaljubljenike svoje muzike i počeo nastup pesmom “Šumadijo”.
Nakon toga “slavuj” iz Mrčajevaca počeo je da niže svoje nezaboravne hitove poput “Devojka iz grada”, “Rastanka se našeg sećam”, “Joj Rado, joj Radmila”, “Amerika, Amerika”, “Lažu da vreme leči sve”, “Božanstvena ženo”, “Smej se, smej”, “Luckasta si ti”...
Slavljenik, čiji je rođendan danas, već sinoć je svoje slavlje počeo i određene pesme, koje su ga uvrstile među legende narodne muzike, pevao čak nekoliko puta i to na zahtev publike. U pauzi je nastupio trubački orkestar kog je publika dočekala ništa manjim ovacijama.
Oni koji su sedeli, na zvuke trube ustali su na noge i napravili odličnu atmosferu. Ilić će i večeras, na svoj rođendan pevati za svoje prijatelje, porodicu i najvatrenije fanove.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin