Džon Travolta snima film u Sarajevu

Džon Travolta snima film u Sarajevu

Autor: | 15/12/2011

0

Poznati glumac Džon Travolta doputovao je u Sarajevo, gde će uskoro početi snimanje filma "Kiling Sizon", u kojem će mu partner biti Robert De Niro.
Travolta je sinoć u Sarajevo došao kako bi zaključio pripreme za ulogu srpskog vojnika koju će tumačiti u novom filmu čije snimanje treba da počne sredinom januara, prenose lokalni mediji.

Priča filma prati američkog vojnog veterana (De Niro), koji živi u udaljenoj planinskoj kolibi. Veteran se neočekivano sprijatelji sa evropskim turistom kojeg igra Travolta i koji mu dolazi u posetu. Sve izgleda idilično dok se ne otkrije da je turista u stvari srpski vojnik u potrazi za osvetom. Nakon tog saznanja njih dvojica počinju otvoreni rat u surovim vrletima planina. Film će režirati Stiven Džonson, a scenario je napisao Ivan Dogerti.
Travolta je u Sarajevo stigao iz Zagreba, gde je doleteo privatnim avionom, a na proputovanju kroz Bosnu zaustavio se na Vlašiću. Slavni glumac odseo je u predsedničkom apartmanu sarajevskog hotela "Evropa".
Travolta je u glavni grad BiH stigao oko 21. 30 sati. Okupljenim novinarima ispred hotela "Evropa" kratko se obratio i kazao:
- Ovde sam zbog svog novog filma.
Nakon toga obezbeđenje ga je sprovelo u hotel.
Za obezbeđenje holivudske zvezde angažovane su jake snage u Sarajevu i upravo te osobe dočekale su glumca u Zagrebu i s njim su bili na putu ka glavnom gradu BiH.

Izvor i foto: Dnevni avaz

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti