Verila se Britni Spirs

Verila se Britni Spirs

Autor: | 16/12/2011

0

Pop princeza Britni Spirs verila se sinoć sa svojim nekadašnjim menadžerom Džejsonom Trevikom. Tridesetogodišnju pevačicu je na svojoj rođendanskoj zabavi u Los Anđelesu zaprosio deset godina stariji Trevik sa kojim je u vezi od 2009. godine, prenosi "People".
- Ovo je neverovatno! Prošle noći Džejson me je iznenadio poklonom koji sam tako priželjkivala. Ne mogu da dočekam da vam svima pokažem. Ne mogu da vam opišem koliko sam uzbuđena - poručila je Britni pratiocima na društvenoj mreži Tviter.
Kako prenosi People.com, Trevik je nekoliko dana pre zvanične prosidbe pred čokoladnom fontanom, zatražio ruku svoje drage od njenog oca Džejmija. Da bi stupila u brak, Britni će morati da zatraži od svog tate i sudsku dozvolu, pošto je od njenih ispada u javnosti koji su se zbili pre nekoliko godina on njen legalni zakonski staratelj.
Inače, par je ovog meseca imao mnogo razloga za slavlje. Prvo je Britni početkom meseca proslavila jubilarni, trideseti rođendan, potom je uspešno završila turneju, a nakon što je juče i njen verenik oduvao četrdeset svećica na rođendanskoj torti usledila je prosidba.
- Veoma je srećna. Ovo će biti sjajan vikend. Britni i Džejson putuju u Las Vegas - kaže izvor za People.com.
Pevačica iz braka sa bivšim suprugom Kevinom Federlejnom ima sinove Prestona (6) i Džejdana (5).

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još