Verila se Britni Spirs

Verila se Britni Spirs

Autor: | 10/06/2011

0

Kako prenose američki mediji pop pevačica Britni Spirs tajno se verila sa svojim bivšim menadžerom Džejsonom Trevikom. On je zaprosio Britni u intimnoj atmosferi njihovog stana u Los Anđelesu, koji je za tu priliku bio ispunjen ružama i svećama. Trevik je čitao romantičnu pesmu koju je napisao specijalno za svoju verenicu.
- Britni očajnički želi da se smiri i da rodi još dece - rekao je anonimni izvor za jedne američke novine.
- Ali ona je veoma tradicionalna i nije želela da zasnuje porodicu sa Džejsonom dok se ne venčaju - dodao je on. 
Britni Spirs je navodno primećena kako nosi prsten sa dijamantom u obliku cveta na prstu na kom bi trebao da stoji verenički prsten. Međutim, njen publicista iz Velike Britanije Šošana Stoun je na društvenoj mreži Tviter napisala da su ''priče o veridbi netačne''. Prošlog meseca partneri su objavili da su prekinuli sve svoje poslovne veze kako bi mogli da provode što više vremena zajedno.
Pop princeza Britni Spirs udavala se dva puta. Prvi put se udala 2004. za svog druga iz detinjstva Džejsona Aleksandera od kojeg se razvela samo nekoliko dana kasnije, da bi se iste godine venčala sa plesačem Kevinom Federlajnom s kojim ima dva sina. Par se uz veliku medijsku galamu razveo 2007. godine.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin