Merima Njegomir: Unuk mi je najlepši poklon

Merima Njegomir: Unuk mi je najlepši poklon

19/12/2011

0

Pevačica narodne muzike Merima Njegomir postala je baka. Njena kćerka Jelena je pre nekoliko dana rodila sina koji će se najverovatnije zvati Filip, a popularna estradna umetnica ističe da joj je rođenje unuka najlepši novogodišnji poklon.
- Presrećna sam, ovo mi je prvo unuče i divan je osećaj biti baka. Jelena je moja najmlađa ćerka, moraću da nagovorim i ostalo svoje troje dece da nešto porade po tom pitanju, kako bih imala što više unuka. Vest da sam postala baka saznala sam na koncertu u Domu sindikata, imala sam razlog više da pevam, tako da sam rođenje unuka proslavila sa publikom. Unuk će se najverovatnije zvati Filip, mada je u opticaju bilo i ime Teodor - izjavila je Merima za "Novosti".
Merimina kćerka Jelena i njen suprug - enterijerista Zoran Grahovac venčali su se letos, a rođenje sina je kruna njihove ljubavi. Popularna pevačica će „najluđu“ noć provesti u Beogradu i to najverovatnije u krugu porodice, dok će za doček Srpske nove godine, kao i lane, pevati u Kanadi, kao specijalni gost na koncertu KUD „Oplenac“.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti