Ekskluzivno: Seka Aleksić potvrdila da je platila kaznu zbog prekoračenja brzine

Ekskluzivno: Seka Aleksić potvrdila da je platila kaznu zbog prekoračenja brzine

Autor: | 23/12/2011

0

Folk zvezdu Svetlanu - Seku Aleksić danas je u popodnevnim časovima na autoputu Beograd - Novi Sad zaustavila policija zbog prebrze vožnje. Međutim, popularna pevačica nije privedena, kako su neki mediji izvestili, već je nakon prekršaja platila novčanu kaznu i nastavila sa svojim poslovnim obavezama.
- Žureći na snimanje u muzički studio Dejana Abadića, Svetlana Aleksić je, nažalost, prekoračila dozvoljenu brzinu. Zbog toga je bila kod sudije za prekršaje i platila kaznu. To je još jedan dokaz da i estradne zvezde imaju isti tretman kao i svi ostali građani - izjavili su iz Sekinog PR tima za portal hellomagazin.rs.
Naime, saobraćajna policija zaustavila je pevačicu u ranim popodnevnim satima na autoputu jer je radar pokazao da je vozila svoj sivi „mercedes SLK“ 203 kilometra na sat, umesto dozvoljenih 120, ali nakon što je platila novčanu kaznu, ona je otišla u muzički studio i nastavila sa svojim planiranim dnevnim obavezama, te tako nema mesta spekulacijama da je privedena zbog ovog saobraćajnog prekršaja.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin