Šinejd O'Konor: Krah braka zbog opijata

Šinejd O'Konor: Krah braka zbog opijata

Autor: | 29/12/2011

0

Irska pevačica Šinejd O'Konor prokomentarisala je kraj svog četvrtog braka koji nije potrajao ni tri nedelje. Naime, Šinejd je objasnila kako je stekla utisak kao da živi u kavezu, pa je zbpog togo došlo do razvoda posle samo 16 dana braka, ali je otkrila da je još uvek zaljubljena u Berija Heridža.
Budući da se Beri bavi savetovanjem zavisnika, a Šinejd je sklona drogama, nije čudno što je brak propao, jer već prve bračne noći mladenci su se posvađali pošto je pevačica krenula u potragu za krekom. Berija je ostavila na Badnje veče zbog, kako kaže, bola koji je on osećao.
- Osećala sam se kao da živim u kavezu. Bio bi to zatvor za oboje, i videla sam da je slomljen. Sve se to tako završilo zbog moje ljubavi i poštovanja prema Beriju. Već prve bračne noći seli smo u taksi i tražili drogu za mene po nekim opasnim mestima. Ja se nisam bojala, ali on je savetnik za zavisnike, šta mislite kako je njemu bilo? Kad sam dobila hrpu kreka on se uznemirio. To je sve upropastilo - zaključila je Šinejd.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin