Imanje u Lisoviću spremno za nove VIP seljake

Imanje u Lisoviću spremno za nove VIP seljake

Autor: | 03/09/2010

0

Treći serijal „Farme“ počinje da se emituje 12. septembra na Televiziji „Pink“. Sve je spremno da se nove VIP ličnosti usele na imanje u Lisović i producenti su već napravili konačan spisak farmera koji će do početka verovatno biti podležan manjim promenama. Za sada je sigurno da će u „Farmu“ ući Zlata Petrović, njena dva bivša muža Hasan Dudić i Zoran Pejić Peja, političari Milan Paroški i Marijan Rističević, glumac Branislav Lečić, rok muzičari Slađana Milošević i Oliver Mandić, „Jutjub“ zvezda Ekrem Jevrić, izvezde „Granda“ Cobe, Sanja Stojanović i Katarina Živković.

Osim njih, na farmu će ući i nekoliko misica iz „Miss Yu“ agencije Vesne da Vinče, a očekuje se ulazak i Tine Ivanović, Li Mena, Vendi, Zorane Pavić, Čede Čvorka, Milića Vukašinovića i psihologa Aleksandre Janković. Iako se očekivao ulazak Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, njih dvoje su u poslednji čas odbili ponudu.Po svemu sudeći, propali su i dogovori sa Anom Bekutom, Nadom Topčagić i Zoricom Marković.

Poznate ličnosti će se u „Farmi“, kao i do sada, boriti dva i po meseca za vrednu nagradu od 100.000 evra, ali i za nedeljne honorare. Honorari će ovoga puta biti dosta manji od prethodnih godina. Kako saznajemo, najniži honorar iznosiće 500 evra i njega će verovatno dobiti mlade „Zvezde Granda“, dok će, na primer, Ekrem Jevrić inkasirati 700 evra za svaku nedelju provedenu u „Farmi“. Najveći honorar iznosiće oko tri hiljade evra i taj novac će pripasti zvezdama poput Branislava Lečića, Olivera Mandića, Zlate Petrović.


Imanje u Lisoviću je spremno za nove stanare. Svi objekti koje su izgradili farmeri tokom prethodnog serijala su srušeni, i novi VIP seljaci će imati samo osnovno - kuću, bunar i poljski toalet. Životinje i objekti za životinje će biti naknadno građeni, a farmere očekuju mnogo teži uslovi zato što počinje jesen. Brigu o imanju ponovo će voditi mentor Proka, a pijaca će i dalje biti glavno mesto razmene dobara i nabavke svih potrepština. Farmeri će iz nedelje u nedelju imati različite zadatke, eleminisaće se međusobno štapićima, a nominovani će kao i uvek spavati u izolaciji. Ove godine će, najverovatnije, promeniti sistem igara prilikom izbacivanja, pa će se osim u kvizu naše zvezde boriti u drugačijim igrama.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: farma

Pročitajte još

Najnovije vesti