Bred Pit dolazi sa Anđelinom Džoli!

Bred Pit dolazi sa Anđelinom Džoli!

Autor: | 04/09/2010

0

Edin Šarkić je čovek koji će se u novembru najviše družiti sa Anđelinom Džoli dok bude snimala svoj rediteljski prvenac u Bosni i Hercegovini. Šarkić je poznat producent u zemljama bivše Jugoslavije koji iza sebe ima više od 80 filmova, a u razgovoru za „Blic“ kaže da je za saradnju sa glumicom najzaslužniji njegov angažman na ostvarenju Ričarda Gira „Odmor u Bosni“.
- Pripreme za Anđelinin dolazak traju već dva meseca, a kada je nedavno boravila u glavnom gradu Bosne i Hercegovine nije imala nikakvih posebnih zahteva i ponašala se kao sasvim obična osoba. U svakodnevnom kontaktu ona ne glumi nikakvu zvezdu, a kada ti pruži ruku i osmehne ti se, osetiš da to čini iskreno, iz dubine duše - kaže Šarkić.

Ono što sve najviše zanima jeste to hoće li lepoj glumici društvo na setu u Bosni praviti Bred Pit i njihovo šestoro dece.
- Pretpostavljam da će je Bred Pit podržati s obzirom na to da je ovo njen rediteljski prvenac, jedino ukoliko u to vreme ne bude angažovan na nekom svom projektu - rekao je Šarkić.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin